Tilaa GoGiftin uutiskirje

Saat paljon hyviä tarjouksia, alennuksia ja tietoa uusista tuotemerkeistä ja tuotteista. 

Tilataksesi uutiskirjeemme sinun tulee hyväksyä markkinointikäytäntömme — voit lukea siitä alempana.

---

Lupa markkinointiviestien lähettämiseen ja henkilötietojen käsittelyyn

Kyllä kiitos, GoGift A/S saa lähettää minulle sähköisiä uutiskirjeitä. Täten annan GoGift A/S:lle sekä sen alaisuudessa toimivalle BenefitClubille ja GoGift Shopille (jatkossa yhteisnimitys ”GoGift”) luvan lähettää minulle sähköpostitse, tekstiviesteillä ja sovellusten kautta uutiskirjeitä, jotka sisältävät muun muassa tuotteita koskevia tarjouksia.

Täydellinen luettelo GoGift A/S:n yhteistyökumppaneista löytyy täältä. Laajennamme yhteistyökumppanien verkostoamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Uutiskirjeet sisältävät tyypillisesti GoGiftin tarjouksia seuraavissa tuoteryhmissä: lahjakortit, koti ja sisustus, asusteet, tuotteet naiselle, tuotteet miehelle, elektroniikka, lapset ja lelut, herkut ja elämykset.

Tuoteryhmät käsittävät seuraavanlaisia tuotteita. Lahjakortit käsittävät ensisijaisesti SuperLahjakortin sekä valikoitujen tuotemerkkien lahjakortteja. Koti ja sisustus kattaa muuan muassa maljakot, valaistuksen, kynttilänjalat, tyynyt, keittiötarvikkeet, peitteet ja tarjoiluastiat. Tuotteet naiselle ja miehelle tarkoittavat pääasiassa koruja, kelloja, aurinkolaseja, vartalonhoitotuotteita, vaatteita, laukkuja ja lompakoita. Elektroniikka sisältää lähinnä autotarvikkeita, kaiuttimia, kuulokkeita, varavirtalähteitä, suojakuoria ja oheistarvikkeita. Herkkutuotteita ovat muun muassa suklaa, tee, kahvi, lakritsi ja lahjarasiat. Lapsille suunnattuja tuotteita ovat lastenhuoneen kalusteet, säilytysratkaisut, valaisimet, lelut, pelit ja laukut. Elämykset ovat esimerkiksi matkoja, kahvila- ja ravintolalahjakortteja sekä elokuvalippuja.

GoGiftin uutiskirjeet sisältävät ensisijaisesti tietoa kampanjoista, kilpailuista ja tarjouksista sekä muita markkinointiviestejä.

GoGift käyttää henkilötietojasi lähettääkseen sinulle kohdennettua sisältöä ja tarjotakseen sinulle mahdollisimman miellyttävän käyttökokemuksen. Näin ollen lähetämme sinulle tarjouksia sellaisista tuotteista ja palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua tilaushistoriasi perusteella.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, mukaan lukien profiloinnista ja viestien kohdentamisesta, löydät tietosuojakäytännöstämme (linkki).

Henkilötietosi säilyttämisestä vastaa GoGift A/S, Mosedalvej 14, DK-2500 Valby, yritysnro 2732 2034. 

Voit milloin tahansa maksuttomasti perua antamasi suostumuksen ilman perusteita. Peruutuslinkki löytyy jokaisen uutiskirjeemme lopusta. Voit perua suostumuksesi myös täältä.