Uddannelse skal understøtte grøn omstilling | Klimastafetten
 
 

Go Green With Aarhus


Nyhedsbrevet fra Go Green With Aarhus udkommer 8 gange om året, og giver dig aktuelle nyheder samt info om projekter, arrangementer og fundingmuligheder relateret til den grønne dagsorden i Aarhus.

Uddannelse skal understøtte grøn omstilling

Erhvervsakademi Aarhus har netop indgået en klimapartnerskabsaftale med Aarhus Kommune. Målsætningen er at øge samarbejdet mellem virksomheder og uddannelser indenfor klima og bæredygtighed.

Læs mere

​​​​​​​​​​​​​​


Aarhus Katedralskole sætter fokus på klimaudfordringer

En gang om året afholder Aarhus Katedralskole en temadag, som skal styrke både de sociale og faglige færdigheder hos gymnasiets cirka 900 elever. I år var dagen udvidet til to dage med klimaudfordringerne som omdrejningspunkt. 

Læs mere

Virksomhedsbesøg giver grønt perspektiv

Besøg på virksomheder giver perspektiv på undervisningen på Egaa Gymnasium. Derfor har gymnasiet blandt andet besøgt VisBlue, som laver batteriløsninger, der kan lagre strøm, der er lavet på vedvarende energikilder.

Læs mere

​​​​​​​


Klimastafetten

Beskrivelse til billedet.

Klimastafetten er denne gang landet hos Arnold Boon, der er universitetsdirektør på Aarhus Universitet.

Hvad ser I som den største udfordring for den grønne omstilling i Aarhus?

​​​​​​​
En af de store udfordringer for den grønne omstilling i Aarhus er at få omsat bæredygtige idéer og forskning til konkrete handlinger. Med et bredt funderet forsknings- og studiemiljø står Aarhus Universitet stærkt, når det kommer til at udvikle nye bæredygtige løsninger. Og vi oplever, at mange af vores studerende og medarbejdere er meget motiverede for at fremme den miljømæssige bæredygtighed.
 
Vi ønsker at integrere den bæredygtige udvikling endnu mere i vores aktiviteter, og vi vil i højere grad tænke universitetet som en form for living lab, hvor vi afprøver bæredygtige idéer. Helt aktuelt har vi et internt bæredygtighedsseminar, hvor vi beder studerende og medarbejdere om at komme med input til, hvordan vi fremmer bæredygtigheden og skaber en grønnere fremtid.  


​​​​​​​​​​​​​​


Nydesignet nyhedsbrev

Vi har givet vores nyhedsbrev en ansigtsløftning, og vi håber, du bliver lige så glad for det, som vi er. Husk at du er velkommen til at invitere kolleger til at tilmelde sig - man kan naturligvis framelde sig igen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Rigtig god læseslyst

/Go Green with Aarhus

​​​​​​​Go Green With Aarhus | Tlf. 89 40 20 00
Sekretariatet for Klima og Grøn Omstilling, Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand, Denmark
 
Tilmeld dig mailing-listen
 
Vis i browser
Afmeld nyhedsbreve fra GoGreen With Aarhus